Božićni domjenak u novoj dimenziji

U vremenu planiranja božićnih domjenaka, razmišljamo o tome kako će se i ove godine ponoviti isti scenarij: odjurit ćemo s posla, na briznu nešto zajedno pojesti ili ćemo ured pretvoriti u mjesto za domjenak.

Kako ne bi i ove godine božićni domjenak bio još jedna točka dnevnog reda od koje je muka i onima koji ga organiziraju i onima koji dolaze, Kulinarski Team Building je sasvim nova ideja koja će biti privlačna svima koji žele svoje vrijeme utrošiti kvalitetno. Enzita Kitchen Studio ima ideju za kreativan i nešto drukčiji domjenak.

Zašto ne biste tom već dobro poznatom događaju dodali mali više zabave i kvalitetnijeg druženja?

Enzita Kitchen Studio prostrana je prezentacijska kuhinja u kojoj nastaju amaterska kuharska remek-djela. Ponuda Enzita Kitchen Studija usmjerena je upravo prema zabavi uz hranu, a lokacija omogućuje jednostavan pristup pješice ili automobilom bez trošenja vremena na potragu za parkingom jer ga oko paviljona 14a na Zagrebačkom Velesajmu ima na pretek.

U Kitchen Studiju vas dočekuje uigrani tim koji daje podršku vašem druženju uz kuhanje: pribavlja namirnice, priprema prostor, vodi vas kroz pripremu hrane svojim iskustvom i savjetima, asistira u posluživanju hrane i, ono najvažnije, čisti za vama dok vi prepričavate zgode i nezgode s posla.

Prije nego što rezervirate svoj termin za kulinarski teambuilding, stručno-kreativni tim Enzita Kitchen Studija zamolit će vas za nekoliko informacija. Naime, za svaki tim slaže se prilagođena priča jer je svaki tim poseban.

Od gala večera, preko pizza partija i specijaliziranih tematskih radionica, za svoj tim možete odabrati iz širokog spektra sadržaja. Tako na jedinstven i inovativan način možete nagraditi svoj tim i obilježiti kraj godine.

Odaberite novu dimenziju druženja, rezervirajte termin za Kulinarski Team Building by Enzita Kitchen Studio i neka ovaj božićni domjenak bude poseban za cijeli tim.